Tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Greeven is in te schakelen voor tuinaanleg of renovatie van uw tuin. Dit kan variëren van kleine veranderingen tot aan een compleet nieuwe tuin. Hierbij kunt u denken aan, Bouwkundige elementen, Schuttingen, Tuinhuisjes, Pergola’s, Vijvers/waterpartijen, Aanleggen van tuinverlichting, Plaatsing houten vlonders en vele andere diensten.

Tuinonderhoud

Het schoonmaken van bijvoorbeeld algen en mos kan voor u verzorgd worden door hoveniersbedrijf Greeven. Zo bieden wij de mogelijkheid om voor u het straatwerk schoon te spuiten met een hogedrukreiniger of met een biologisch afbreekbaar middel in te spuiten. Door juiste snoei in uw tuin toe te passen(en eventueel bemesting) krijgt u een resultaat in uw tuin zoals u dat wilt. Goed tuinonderhoud zorgt voor een mooie en frisse uitstraling van uw tuin.

Boomonderhoud

Staat een boom in de weg, richten de wortels schade aan, is het tijd voor een flinke snoeibeurt? Hoveniersbedrijf Greeven heeft getraind en opgeleid personeel voor het snoeien, kappen of het controleren van een boom. Boomverzorging is specialistisch werk en vergt dan ook een echte vakman. Maar ook voor het plaatsen van nieuwe bomen bent u bij hoveniersbedrijf Greeven op het juiste adres.
© 2020 Hoveniersbedrijf Greeven